Vertaling

Datum
donderdag, 24 november 2022
Body

Na lang erover nadenken, heb ik uiteindelijk besloten om deze site ook in het Engels weer te geven. Al was het maar omdat de ervaringen die ik in de Blog weergeef, ook voor anderen zinvolle info kan bevatten. Bovendien wilde ik mezelf leren werken met een meertalige site. Vertalen is best een gedoe. Ik ben redelijk thuis in het Engels, maar merk nu wel dat ik in het Nederlands soms een heel persoonlijk taalgebruik heb. Google translate snap er af en toe niks van. Maar al doende krijg ik een vertaling waarmee te leven is.

Het werk zo: standaard is de site in het Nederlands. Door bovenaan het menublok op het taalsymbool voor Engels te klikken schakelt de site om naar die taal. Omgekeerd kan men ook op het taalsymbool voor Nederlands klikken.
Niet elke tekst kan worden vertaald, helaas, maar het lijkt voldoende. Het is voor mij ook een experiment. Ik ben benieuwd naar reacties.

Reageren of vragen: mail naar serverblog@erbenet.nl.                                                     ... terug naar het overzicht van de blogs ...